Beveiligingsteam Zeeuws-Vlaanderen

NieuwsFebruari 2014

In Memoriam

Op 19 februari is onze oud-collega verkeersregelaar Pol Mahu uit Hengstdijk op 79-jarige leeftijd overleden. Al lang voordat ons beveiligingsteam bestond was Pol bij vele koersen als vlagger actief en had hij zitting in het Wielercomité Hengstdijk.
Pol was vanaf het allereerste begin van ons beveiligingsteam als verkeersregelaar actief. Jarenlang vormde hij met Peter van der Veeken het team in auto 1.
Toen de jaren voor Pol begonnen te tellen, besloot hij om het iets rustiger aan te doen, maar bij evenementen in Hengstdijk konden we altijd een beroep op hem doen. Niet alleen als verkeersregelaar, maar op alle mogelijke manieren stond Pol klaar voor het verenigingsleven in Hengstdijk.
Hij behoorde tot de eerste vrijwilligers die door de Gemeente Hulst werden onderscheiden met de Pelgrimstas. Nu was Pol aan het eind van zijn krachten; laten we hopen dat hij eindelijk zijn welverdiende rust zal vinden.

Juni 2011

Artikel over Eddy de Kort in de krant.

Het afscheid van Eddy de Kort als coordinator van Beveiligingsteam Zeeuws-Vlaanderen is reden voor de regionale kranten PZC en BN/De Stem om Eddy aan het woord te laten over het beveiligingsteam.

Klik hier om het artikel te lezen.

 

Oude verslagen en oud nieuwsContact informatie

Inlichtingen: Peter van der Veeken

petervanderveeken@tele2.nl